mandag den 1. januar 2018

Velkommen til ALBA Norge

Fortelling er vår eldste kunstform og i uminnelige tider har vi delt våre gleder sorger og indre liv gjennom historier. En helende fortelling bringer lys og helse inn i våre liv, og hjelper oss å forstå og navigere igjennom våre ofte problemfyllte og kompliserte liv. De er en slags veivisere som gir oss håp og taler til de dypere lagene i oss selv.

Nordisk ALBA Norge ble stiftet januar 2010 og har siden da arrangert flere kurs og workshops innenfor emnet Helende Fortelling.  Sommeren 2012 arrangerte  vi et Internasjonalt symposium på Raulandsakademiet i Norge 29. juli – 4. august, med de fremste lærere innenfor dette området på verdensbasis.  25. - 30. Juli 2016 arrangerte vi et symposium med tema: Fortellinger i i møte med Naturen, oss selv og hverandre. Stories in the Wild på Hardangerakademiet i Jondal, Hardanger Norge.

ALBAs medlemmer består av både proffesionelle og amatører, medlemmene holder kurs, orgniserer fortellerkvelder og tar initiativ innenfor et vidt spekter av områder i samfunnslivet. Vi arbeider for å spre bevissthet om de mange mulighetene som finnes når fortelling blir brukt som skapende redskap i felleskapet. Gjennom hjemmesiden og personlige kontakter formidler vi nyheter om prosjekter, kurs, forestillinger og evenementer.

Hilsen styret i Nordisk ALBA Norge albanorge@gmail.com www.nordiskalba.org

Ingen kommentarer:

Send en kommentar